''Dat moment waarop je naar een foto kijkt en het moment herbeleeft, de emotie opnieuw naar boven komt en de herinnering tastbaar lijkt. Dat is voor mij fotografie, dat is mijn doel''.
MIJN GROOTSTE PASSIE

Sinds een aantal jaren is mijn hobby fotograferen overgegaan in mijn allergrootste passie. Door jarenlang veel te fotograferen en te werken met diverse fotocamera’s, is er een zekere ervaring, maar vooral ook eigen stijl ontstaan die terug te vinden is in mijn foto’s van vandaag de dag.

EEN KOSTBARE HERINNERING

Het vereeuwigen van herinneringen van een liefdevol gezin, vrienden, geliefden maar ook het vastleggen van de band tussen mens en dier is iets wat in mijn ogen fotografie zo’n bijzonder vakgebied maakt. Mijn doel is om op een sfeervolle, unieke en spontane manier, jullie vast te leggen zoals jullie werkelijk zijn.

COMMERCIEEL

Ondanks dat mijn hart ligt bij het fotograferen van pure emoties, spontaniteit en connectie, zie ik het bedrijfsleven als een uitdagend vakgebied. Ben jij op zoek naar iemand die jouw product als ‘uniek’ op de kaart wil brengen door middel van de juiste foto’s of ben je juist op zoek naar iemand die van jou een zakelijk, maar tegelijkertijd ook uitnodigend portret maakt, dan zal ik deze uitdaging graag met beide handen aangrijpen.